Aan mij de eer om de kar te trekken voor de veldrit van Veldhoven. Voor deze veldrit ben ik op zoek naar een aantal mensen die met mij samen de cross tot een groot succes willen brengen. Harry Colsters, normaal voorzitter van deze veldrit, moet wegens omstandigheden verstek laten gaan voor de organisatie. Om Harry te bedanken voor zijn jarenlange inzet, wil ik de cross omdopen tot de GP HARRY COLSTERS. ik hoop op jullie medewerking. Ik zoek plusminus zes mensen voor de voorbereidingen. Als jullie interesse hebben voor het organiseren en het mee opbouwen en afbreken van het parcours, graag een mailtje sturen naar
(wielrenner_15@hotmail.com) Bij genoeg aanmeldingen hoop ik groen licht te krijgen van het bestuur. Het zou zonde zijn als de jaarlijkse veldrit zou verdwijnen wegens een tekort aan mensen.

Laten we er samen een mooi evenement van maken met knipoog richting Harry Colsters. Met sportieve groet, Patrick Vliegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *