ARDEN CHALLENGE
2e ETAPPE

De 2e etappe stond in het begin in het teken van tegenslag. Niels was s’nachts ziek geworden en kon helaas niet starten. Bart kwam na 7 kilometer ten val en moest opgeven. Gelukkig zonder grote gevolgen. Hij kan gewoon starten in de 3e rit. Omdat de ploegleider hierdoor enkele minuten was opgehouden moest Kars al die tijd wachten op een reservewiel. Hij had juist na de val lek gereden. Helaas had de neutrale materiaalwagen hem geen nieuw wiel verstrekt. Tijdens de achtervolging op het peloton, reed hij helaas wederom lek. Omdat de achterstand al groot was, werd hij uit koers gehaald. Jammer, zeker omdat hij zeer goede benen had. Gelukkig mag hij morgen gewoon weer starten. Ook Bas viel en kwam hierdoor op achterstand.
Reinier, Kelvin en Jeroen reden een vrij attente koers, alleen op het moment dat er een groep van circa 20 renners weg reed, zaten zij er niet bij. Op de beklimming brak in het peloton in tweeën. Reinier en Jeroen zaten in het voorste gedeelte, Kelvin in het achterste gedeelte. Uiteindelijk werd Reinier 44e, Jeroen 47e en Kelvin 70e.
Morgen weer een nieuwe dag met nieuwe kansen.