De 3e etappe ging een stuk beter dan de 2e. Helaas was Niels nog ziek en kon daarom nog steeds niet van start gaan. Hopelijk is hij morgen voldoende hersteld. De overige renners hadden vandaag de opdracht om mee te gaan in de ontsnapping. Bart, die goed hersteld was van de val van gisteren, kwam na 7 kilometer in een kopgroep van 7 renners terecht. Helaas hield deze groep geen stand. Hierna volgde enkele uitlooppogingen van 2 a 3 renners. Ook deze werden teniet gedaan. In de laatste ronde ontstond weer een groepje met Bart. Ook deze keer ging het feest niet door. Reinier, Kelvin, Kars, Jeroen en Bas koerste zeer attent, maar ondanks alle inspanningen leek het een massasprint te worden. In de laatste 10 km konden echter 2 renners net voorop blijven. Ondanks dat Renier het gat probeerde te dichten, lukte het net niet om erbij te komen. Dat hij hard reed bewijst wel het feit dat er in de finale nog 25 renners moesten lossen. De sprint voor de 3e plaats was zeer hectisch. Allemaal finishten de renners van Hoppenbrouwers-VIRO in het peloton. Kelvin werd 38,
Kars 45, Bart 57, Jeroen 63, Bas 104 en Reinier 114e.
Ondanks de wellicht tegenvallende uitslagen is vandaag uitstekend gereden door de mannen.