Op 14 april stond de 30e editie van de Sint Jozef Klassieker op het programma voor de amateurs. Namens Tempo Hoppenbrouwers-VIRO stonden Thomas Rieff, Luuk Nissen, Twan Kops, Joost Russche en Dirk van Leuken aan de start. Dit onder toeziend oog van Gerrit Smets en Henk Wintermans.

Een stevig fris windje geselde de pelotons in Someren-Heide die voor de 30e editie van de Sint Jozef Klassieker van start gingen. Na  twintig kilometer vormde er zich een groep van zeven renners die tot het einde weg zouden blijven. Hier vertegenwoordigde Dirk van Leuken de kleuren van Tempo Hoppenbrouwers-VIRO. De voorsprong liep op tot maximal twee minuten waardoor de finale uitliep tot een tactisch steekspel. De koplopers keken elkaar voortdurend aan en verloren zo al snel terrein. Zes achtervolgers met daarin Thomas Rieff wisten in de laatste ronde nog dichtbij te komen maar kwamen te laat. De koers draaide uit op een sprint met de zeven vluchters waar het Dirk van Leuken was die aan het langste eind trok.

Thomas wist de sprint van achtervolgende groep te winnen en eindigde op een 8e plek. In het peleton wisten Twan, Joost en Luuk naar een mooie ereplaats te sprinten: 16e, 18e en 27e respectievelijk. Dit resulteerde in een tweede plek in het ploegenklassement.