Zaterdag 11 mei reed Jasper de Laat naar een uitstekende 2e plaats in Rijsoord. In de sprint van de kopgroep van 4 renners kwam hij net iets te kort voor de overwinning. Zijn vorm is stijgende, hetgeen binnenkort ongetwijfeld omgezet gaat worden in overwinning.
Zondag 12 mei stonden Jos Koop, Jasper de Laat, Bart Vreugdenhil, Jeroen Hasselaar en Mario Silva namens Hoppebrouwers-VIRO aan de start in de 60e ronde van Uden. Ondanks een zeer sterk deelnemersveld reden er vanuit het vertrek 4 renners weg met daarbij Jos en Jasper. De 4 renners verstonden elkaar zeer goed, zodat de voorsprong gestaag bleef groeien. Zozeer zelfs dat na circa 60 kilometer wedstrijd, het peloton op een ronde werd gezet. In het peloton reden, na eerst afstop werk te hebben verricht, Bart en Jeroen een sterk aanvallende koers. Mario reed zijn 4e wedstrijd en moet nog ritme opdoen. Hij moest helaas lossen na circa 20 kilometer.Toen de aansluiting van de kopgroep bij het peloton was gerealiseerd, werd tactisch gereden. Jasper sloopte de overige 2 renners van de kopgroep met diverse demarrages. Dit bleek de juiste tactiek, uiteindelijk bleven er, nadat het peloton was af gesprint, nog maar 3 renners over. Jos won de wedstrijd met een machtige sprint, voor de rappe Robbie Verbakel. Jasper eindigde op een mooie 3e plaats. Bart werd 6e. Jeroen eindigde in het peloton net buiten de prijzen.

In Krefeld reed Benjamin Sydlik naar een zeer verdienstelijke 3e plaats.

Dirk van Leuken, Niels Ruiter, Joris de Mönnik, Thomas Rieff en Geert Smits stonden in Wolder aan de start. Dit was een studentenkoers voor licentiehouders. Ook hier was weer een podiumplek weggelegd voor Dirk. Hij werd keurig 2e. Niels eindigde op de 6e plaats. Joris werd 15, Thomas 17e en Geert 19e.
Een zeer geslaagd weekend waarin de renners van Hoppenbrouwers-VIRO hebben laten zien dat de vorm aanwezig is.

Op het juiste moment want a.s. zondag staat de thuiswedstrijd de Omloop der Kempen op het programma. Een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen voor onze club. Het zou mooi zijn voor onze sponsoren #Hoppenbrouwers, #VIRO, #Apex, #Groenen, #Interlectric, #Gotcha als hier hoge gegooid worden.