Na een goed pinksterweekend, met een overwinning in het regiokampioenschap voor Kelvin Kanen, stonden dinsdagavond 11 juni Jasper de Laat, Jos Koop, Joris de Mönnik, Dirk van Leuken en Twan Kops aan de start in de sterk bezette Bavariaronde van Lieshout.

Vrij snel na het vertrek ontstaat er in een kopgroep van 10 man, waarin Jasper en Dirk zijn vertegenwoordigd. Een knappe prestatie van Dirk, hij is de enige amateur in het gezelschap waar ook continentale renners in de kopgroep zitten. Jos, die het ziet gebeuren, mist net de aansluiting. Hij heeft echter nog teveel last van de valpartij van afgelopen zondag. Jasper zit als leider van het Belisolklassement uiteraard in de kopgroep. Achter in het peloton rijden Twan en Joris een actieve wedstrijd, waarin zij zich regelmatig tonen. In de finale valt de kopgroep uit elkaar. Jasper gaat met Coen Vermeltfoort en Robbie Verbakel aan de haal. Twee rappe mannen. Ondanks herhaalde uitlooppogingen lukt het Jasper niet om alleen weg te rijden. In de sprint wordt hij uiteindelijk 3e. Wederom een mooie podiumplek en een versteviging van zijn leiderspositie in het Belisolklassement. Dirk wordt keurig 8e. Jos, die gaande weg de wedstrijd beter in het ritme kwam, wint de spint van een volggroep die in de finale nog weg is gereden en wordt 10e. Joris eindigt op de 17e plaatst. Een geweldige prestatie omdat hij voor het eerste jaar bij de beloften rijdt. In een paar maanden tijd heeft hij enorme stappen gezet. Twan eindigt in het peloton op een 25e plek. Al met al een mooie wedstrijd die mede door de renners van Hoppenbrouwers-VIRO kleur is gegeven. Mooi ook om te constateren dat steeds meer als collectief wordt gereden.

Woensdag 12 juni vonden de gezamenlijke districtskampioenschappen tijdrijden plaats op de vliegbasis in Woensdrecht. Gezamenlijk, omdat de districten Zuid-Oost en Zuid-West aan de start stonden, maar wel een apart kampioenschap reden. Bij de beloften stonden Kelvin Kanen, Roy Dirven en Kars ten Boske aan het vertrek. Jeffrey Doornbusch verdedigde de kleuren van Hoppenbrouwers-VIRO bij de elite.
Kelvin, die in bloedvorm verkeert, ging meteen goed van start in de rit over 30 km. Bij de eerst doorkomst had hij de 2e tijd. 9 Seconden achter Timo de Jong, rijdend in het district Zuid-West. Uiteindelijk rijdt hij naar de 2e tijd op slechts 4,5 seconden van de winnaar. Door deze zeer knappe prestatie wordt hij regiokampioen Zuid-Oost. Roy eindigt op een keurige 10e plaats in het totale deelnemersveld. Dit levert een 3e plaats op in het regiokampioenschap Zuid-Oost. Een mooie opsteker voor de rest van het seizoen. Kars eindigt als 15e algemeen en 5e in de regio.
Jeffrey eindigt bij de elite op een 4e plaats. Hij wordt ook 4e in het district Zuid-West. Wellicht verwarrend omdat Hoppenbrouwers-VIRO in Zuid-Oost is gevestigd. Jeffrey woont echter in Breda en wordt daarom geklasseerd in Zuid-West.
Ook hier weer geweldige resultaten voor de renners van Hoppenbrouwers-VIRO. Mooi ook om te constateren dat de renners blij zijn met hun resultaat, maar niet helemaal tevreden met de door hen gereden tijdrit op zich. Allen zagen nog verbeterpunten. Dit belooft wat met het oog op de Nederlandse Kampioenschappen op 26 juni in Ede.