Kelvin Kanen wint in Maren-Kessel het regiokampioenschap Zuid bij de Beloften.
Zondag 9 juni vond het regiokampioenschap in Maren Kessel plaats. De Tempo renners wonende in Brabant, Limburg en Zeeland krijgen hier de kans om zich te selecteren voor de Nederlandse Kampioenschappen.

Voor Hoppenbrouwers-VIRO stonden Jos Koop, Jasper de Laat en Jeffrey Doornbusch aan de start bij de elite. Kelvin Kanen, Joris de Mönnik, Jeroen Hasselaar, Roy Dirven en Kars ten Boske stonden aan de start bij de beloften. De wedstrijd werd gezamenlijk gereden met een aparte uitslag voor beide categorieën.
Vrij vroeg in de wedstrijd reed Kars lek, en waren zijn kansen verkeken. Jasper en Kelvin reden voorin een zeer actieve wedstrijd. Vaak waren zij betrokken bij diverse uitlooppogingen. Even na half wedstrijd ging Kelvin alleen aan de haal. Hij werd achterhaald door een groepje van 5 renners. Goed samenwerkend liep deze kopgroep uit naar een voorsprong van 1 minuut. In de finale wist Tom Vermeer te ontsnappen. Geen probleem omdat hij elite is. Kelvin wordt na een fantastische sprint met nipt verschil de sprint voor de 2e plaats, maar was wel de eerste belofte, waardoor hij zich een heel seizoen regiokampioen zuid mag noemen.
In het peloton was Jos gevallen en moest de strijd staken. Jasper kon net niet de oversteek maken en eindigde in het peloton op een keurige 8e plaats. Jeffrey werd 17e.
Roy, Jeroen en Joris reden, gecoacht door Jasper een sterke wedstrijd en eindigde respectievelijk op de 21e, 22e 23e plaats. Kars werd ondanks een lekke band toch nog 32e. Mooi om te constateren dat deze jonge beloften elke week beter presteren en flinke stappen hebben gezet dit seizoen. Door een fantastische teamgeest, grote gedrevenheid en een stevig portie doorzettingsvermogen stuwen deze jongens elkaar naar grotere hoogten. Iets om trots op te zijn.

In Lepelstraat wordt Thomas Rieff Nederlands Kampioen bij de Brabantse Wieler Federatie. Dit is een vrije wielerbond waar ook amateurs mogen starten die bij de KNWU rijden. Dirk van Leuken word mooi 3e . Twan Kops eindigde als 14e. Ook op dit front dus mooie prestaties van de renners van Hoppenbrouwers-VIRO.

2e pinksterdag stond de ploeg van Hoppenbrouwers-VIRO aan de start voor de ploegentijdrit aan de groene corridor in Oirschot. Een mooi evenement dat voor de 2e keer werd georganiseerd. Vanaf april wordt met een select groepje getraind op deze discipline. Naast training op snelheid en uithouding, wordt ook getraind op techniek en mentale hardheid. Dit werpt al vruchten af, niet alleen in de (ploegen)tijdritten, maar ook in de individuele wedstrijden. Er is een stijgende lijn waar te nemen. In Oirschot behaalde het team, bestaande uit Kars ten Boske, Kelvin Kanen, Roy Dirven, Jeffrey Doornbusch en Joris de Monnik een keurige 3e plaats met een gemiddelde snelheid van 49,7 km per uur. Knap ook van Joris omdat hij 1,5 uur voor het verstrek pas werd opgeroepen vanwege het afmelden van Bart Vreugdenhil ten gevolgde van een hamstringblessure.