Twee jaar na zijn overwinning was het op maandag 18 juni wederom raak voor Benjamin Sydlik in de kermisronde van Riethoven. Na een zeer actieve en sterk gereden wedstrijd, waarin hij bij elke ontsnapping betrokken was, ontstond na ongeveer half wedstrijd een kopgroep van 9 renners, waarin naast Benjamin ook Roy Dirven vertegenwoordigd was. Helaas voor Roy viel deze kopgroep net voor de finale uit elkaar. 5 renners bleven weg. Benjamin won met overmacht de sprint. De laatste weken was zijn vorm weer stijgende. Na zijn zware val in 2017 in de ronde van Bergeijk, waarin hij aan beide kanten zijn sleutelbeen brak, was het weer zijn eerste overwinning. Een knappe prestatie die getuigt van karakter en doorzettingsvermogen.
Achter de kopgroep brak het peloton helemaal in stukken. Jos Koop en Jasper de Laat reden in de 2e groep en eindigde respectievelijk als 7e en 11e. Door deze prestatie behield Jasper de leiding in het Belisolklassement. Bart Vreugdenhil won de spint van zijn groepje en eindigde op de 17 plaats. Roy, die de zware wedstrijd in Drenthe nog in zijn benen had, was iets teruggevallen en eindigde op de 20e plaats. Hij kan terugkijken op een goed en actief gereden wedstrijd. Joris de Mönnik en Jeffrey Doornbusch werden respectievelijk 21e en 22e. Voor Niels Bierens was de wedstrijd net iets te zwaar. Net voor half koers, moest hij het peloton laten gaan en moest helaas de wedstrijd verlaten.