TWC Tempo Hoppenbrouwers-VIRO versterkt het team voor het seizoen 2020.
In 2020 gaat TWC Tempo Hoppenbrouwers-VIRO de topcompetitie rijden.
Om mee te kunnen spelen is in de breedte uitbreiding nodig. Momenteel hebben onderstaande renners aangegeven het team te komen versterken.

Xavier Poels:

Xavier is een goede tijdrijder en laat dit steevast zien met podiumplaatsen tijdens het DK tijdrijden. Tijdens het NK tijdrijden zit er een stijgende lijn in. In 2009 werd hij keurig 12e, slechts enkele seconden verwijderd van een top 10 plek. Door mee te doen aan de wekelijkse ploegentijdrittrainingen die TWC Tempo organiseert, wil hij het laatste stapje maken om in 2020 een top 10 plaats te behalen tijdens het NK. Daarnaast rijdt Xavier goed berg op. In de wedstrijden van de clubcompetitie reed hij ook regelmatig in de kopgroep, desondanks 2019 niet helemaal geworden wat hij er van had verwacht maar Xavier is erg ambitieus en kijkt er naar uit om dit te tonen in de topcompetitie.

Wout Verbeek:

In werd Wout 2015 Belgisch Kampioen voor niet vergunninghouders en behaalde de afgelopen jaren veel overwinningen en ereplaatsen in de funklasse. Dit was voor Wout de reden om in 2019 een amateur licentie aan te vragen. In de eerste 1.18 wedstrijd (Booischot) die hij reed met eliterenners, wist hij meteen de overwinning te pakken. In de wedstrijden voor het Belisolklassement was hij steevast prijsrijder. Wout wil in de club- en topcompetities zijn talenten verder etaleren maar zal ook te zien zijn in de criteriums van het Belisolklassement.

Paul Gruithuijzen:

Paul is net als Xavier een talentvolle belofte die zich goed laten zien in de afgelopen clubcompetitie. Een 7e plek in de Zuiderzeeronde was hiervan het bewijs. Daarnaast behaalde hij een 16e plaats in het eindklassement van de Arden Challenge en toont hiermee aan dat hij ook over klimmersbenen beschikt. Zijn ambitie ligt bij het wegwielrennen en wil zichzelf gaan ontdekken in de topcompetitie. Daarnaast wil hij zichzelf verbeteren door meer een constant seizoen te rijden en kijkt er naar uit om bij TWC Tempo aan de slag te gaan.

Stefan Cohnen:

Stefan werd wielerprof in 2006 bij de professionele ploeg Naturino-Sapore di Mare en fietste in 2007 voor diens opvolger Aurum Hotels. Deze ploeg kreeg geen procontinentale licentie meer kreeg raakte de ploeg ook nog eens in de financiële problemen en werd daardoor halverwege het seizoen ontbonden. In 2008 moest Stefan noodgedwongen een stap terug moeten zetten en tekende een contract bij het Duitse Team Sparkasse. In de jaren daarna reed hij bij de kleinere ploegen Betonexpressz 2000-Limonta en het Luxemburgse Team Differdange. In 2012 werd Stefan weer prof voor de Belgische ploeg Landbouwkrediet waar ook de TWC Tempo renners Dirk Bellemakers en Reinier Honig onder contract stonden. In 2014 ging hij bij Parkhotel Valkenburg aan de slag als wegkapitein. In 2015 reed Stefan in de ploeg van Cicli Basso Vicenza – Donckers Koffie. Hierna heeft hij zich meer toegelegd op een maatschappelijke carriere, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en is toch blijven fietsen. In 2019 won hij voor het team Starbikewear zelfs nog een wedstrijd in Oplinter.
Stefan kan zijn ervaring als wielrenner gebruiken om de beloften bij TWC Tempo verder op weg te helpen. Daarnaast heeft hij zelf nog ambitie om wedstrijden te winnen en wedstrijden te rijden in de club- en topcompetitie.
Verder maakt Dirk van Leuken intern de overstap van amateur naar Elite. Dirk heeft diverse wedstrijden gewonnen de laatste jaren en veel podiumplaatsen behaald. Hij is klaar om deze stap te zetten.
Alistair Pounder heeft de Amerikaanse nationaliteit. Hij gaat studeren Maastricht en wil op deze manier via TWC Tempo ervaren wat het is om in Nederland wedstrijden te rijden.
Ook Abdulrahman Mamo wil zich via TWC Tempo gaan ontdekken en kijken wat haalbaar is in de wielersport.