Afgelopen vrijdagavond 17 januari om 19.30 uur werden in een afgeladen SCHALM aan het Meiveld de titels voor veldhovense sporters en verenigingen bekend gemaakt.
De spits werd afgebeten door het talent van 2019 gewonnen door ‘n jeugdige bokser.
Gevolgd door optredens van diverse jeugdige turners tussen 10-15 jaar van Voorwaarts die werkelijk ‘n adembenemende show lieten zien.
Na de sportvrouw en sportclub van 2019 werd het spannendste onderdeel sportman 2019 aangekondigd.

Voor Tempo Hoppenbrouwers VIRO het belangrijkste onderdeel, Reinier Honig genomineerd voor de titel 2019 op basis van z’n prestaties gedurende het hele jaar.
Op 19 januari al werd hij Nederlands Kampioen achter zware motoren in Alkmaar, in de zomer wist hij ook nog de Europese titel in dezelfde discipline in Italië in de wacht te slepen, geweldige prestatie.
Ook op de weg kan de man Reinier Honig uitstekend uit de voeten getuige z’n uitslagen met als klap op de vuurpijl etappewinst(2) in deTour of Costa Rica en 4e in het algemeen klassement met 140 deelnemers na 10 dagen koersen, de man heeft het namelijk in zich het hele jaar rond te scoren.
Zou het na Witlox Lizzy in 2017
wederom iemand van Tempo Hoppenbrouwers VIRO lukken om de titel sportman 2019 van de Gemeente Veldhoven in de wacht te slepen?
Het verlossende antwoord van de voortreffelijke speaker in samenwerking met Ernest Faber.
REINIER HONIG !!
Jaqueline Smets van Es nam de honeurs waarvoor Reinier daar de man zich wederom minutieus voorbereidt op het NK achter zware motoren 2020 op dinsdag 22 januari in Alkmaar.

Namens de leden en bestuur van Tempo Hoppenbrouwers VIRO gefeliciteerd Reinier.