Sinds augustus worden weer wielerwedstrijden georganiseerd. Omdat het nog steeds onzekere tijden zijn, wordt er ingeschreven door de renners van TWC Tempo Hoppenbrouwers-VIRO waar mogelijk. Jasper de Laat heeft inmiddels e trainingswedstrijden gereden, maar ook een aantal officiële wedstrijden. Nagenoeg elke wedstrijd toont hij zich. Het kon niet lang meer duren voordat dit attente en goede rijden beloond zou worden met een overwinning.

Met 6 renners waren de renners TWC Tempo vertegenwoordigd. Helaas moesten Kelvin Kanen en Xavier Poels afzeggen vanwege blessures opgelopen tijdens valpartijen tijdens het NK beloften op de VAM berg in Drenthe afgelopen vrijdag.

Na diverse schermutselingen, waarbij Jasper de Laat, Mathijs Lohman en Niels Ruiter waren betrokken ontstond na een half uur wedstrijd de een kopgroep van 10 renners. Tempo was goed vertegenwoordigd met Jasper, Mathijs en Wessel Coppelmans.
Wessel kwam in de eerste ronde al ten val. Helaas had hij hier wat last van, waardoor hij de kopgroep moest laten gaan. Hij herstelde dit later enigszins door toch weer weg te rijden uit het peloton samen met Leo Doyle.

De kopgroep neemt uiteindelijk een voorsprong van ruim 1,5 minuut. In de laatste ronde gaat Mathijs in de aanval en opent hiermee de mogelijkheid voor Jasper om zich goed te positioneren voor de eindsprint. Met een ultieme jump komt Jasper nog net over de kersverse Nederlands Kampioen Stijn Daemen en wint op een mooi manier de wedstrijd. Mathijs behaalt een mooi 7e plaats. Leo wordt 12e, Wessel 13e en Niels, die op het laatst nog wegreed uit het peloton, werd op het laatste moment nog teruggepakt en werd uiteindelijk 34e.
Joris de Monnik reed zijn 4e wedstrijd in 4 dagen. Dat brak hem enigszins op. Neemt niet weg, dat hij steeds sterker wordt en steeds beter gaat rijden. Luc Nissen rijdt met een amateurlicentie. Luc reed een keurige wedstrijd tussen de grote jongens in de het peloton.
Al met al heeft het team uitstekend als ploeg gereden en is de eerste overwinning van het seizoen binnen.