Het wielerjaar 2020 is uiteraard totaal anders verlopen dan vooraf verwacht. TWC Tempo Hoppenbrouwers-VIRO had een zeer mooi programma in het vooruitzicht met deelname aan o.a. de top- en clubcompetitie, Olympia’s Tour en nog 2 buitenlandse etappewedstrijden. Corona gooide ook hier roet in het eten, maar desondanks hebben de renners zich, in een aangepast programma, goed laten zien. In nagenoeg elke trainingswedstrijd waren de mannen van TWC Tempo dominant aanwezig en werd er ook vaak podium gereden, soms alleen maar bezet door renners van TWC Tempo. Jasper de Laat wist zelfs 2 officiële KNWU wedstrijden te winnen. Van de topcompetitie zijn slechts 3 wedstrijden doorgegaan. Complimenten aan de organisatoren die deze uitdaging hebben opgepakt! In deze competitie is het team uiteindelijk 13e geworden in het ploegenklassement. Een mooi resultaat als je ziet dat er bijna alleen maar continentale ploegen voorgaan in de uitslag. De conclusie mag worden getrokken dat we de ambitie van het meerjarenplan wielerplan, wat in 2016 is geschreven, hebben waargemaakt en dat we inmiddels bij de betere clubs van Nederland behoren. We zijn er natuurlijk nog niet. De ambitie reikt verder dan bereiken van de topcompetitie. We willen ook meedoen om de prijzen. Daarnaast willen we nog enkele meerdaagse wedstrijden gaan rijden. Daarom heeft het team zich verstrekt met een aantal jongen renners.

Zij stellen zichzelf hieronder aan u voor:

Jordi Steenbakkers
Hallo ik ben Jordi Steenbakkers, ik ben 21 jaar en komend jaar ben laatste jaars belofte.
De overstap van Snelle Wiel naar T.W.C. Tempo-Hoppenbrouwers -VIRO heb ik gemaakt zodat ik als renner door kan groeien.
Mijn ambities zijn om mooie uitslagen in criteriums en omlopen te behalen verder wil ik beter worden in klassiekers om uiteindelijk daar ook mooie uitslagen te kunnen rijden.

Mike Vliek
Mijn naam is Mike Vliek, 20 jaar en rijd volgend seizoen bij T.W.C. Tempo Hoppenbrouwers-VIRO als 3e jaars belofte. De overstap naar Tempo heb ik gemaakt, omdat sinds ik als gastrenner mee ben geweest naar Tsjechie er contact bleef, en om het mooie wedstrijdprogramma. Bij Tempo verwacht ik nog grotere stappen te zetten en te groeien als renner.

Frank Stijger
Mijn ambitie als renner is dat ik mezelf graag wil blijven ontwikkelen en stappen wil maken. Ik wil mezelf laten zien in de wedstrijden, door aanvallend te koersen en voorin mee te rijden en iets voor mijn ploeggenoten te kunnen betekenen.
Daarom ook de overstap naar TWC Tempo Hoppenbrouwers-VIRO omdat Tempo een ploeg is met ambitie en er een internationaal programma gereden wordt met eendaagse en meerdaagse wedstrijden. Ik hoop als renner hier mee te kunnen doen en samen met de ervaring van andere renners een stap te kunnen maken.

Bart Artz
Geboortedatum: 06-02-2000
Woonplaats: Wintelre
2017-2020: Studie HBO werktuigbouwkunde
Op jonge leeftijd, als 11-jarige, ben ik met wielrennen begonnen. Eerst op de weg en daarna ook in het veld. Langzaam maar zeker ben ik meer naar het veldrijden gegroeid, al deed ik drie disciplines; wegwielrennen, veldrijden en mountainbiken. Veldrijden en wegwielrennen was altijd een goede combinatie en in beide disciplines heb ik mooie prestaties neergezet.
Bij het veldrijden zit ik bij de Nederlandse Selectie en heb ik door heel Europa gereden voor mooie wedstrijden: Wereldbekers , én een aantal WK’s en EK’s. Vanaf de juniorentijd tot nu toe (3ejaars belofte) heb ik deel uitgemaakt van het Orange Babies Cycling Team van Frank Groenendaal. Het team heeft veel voor mij betekend. Ze hebben mij altijd ondersteund en ik heb er een hele mooie tijd gehad. Daar ben ik erg dankbaar voor.
Ook bij het wegwielrennen kan ik goed mee. Ik ben trots op mijn prestatie als junior door het behalen van de blauwe trui (sprinttrui) in de meerdaagse koers ‘De Acht van Bladel’. En vorig wegseizoen als eerstejaars belofte werd ik 6e in de proloog van Oberösterreich, een meerdaagse UCI-koers in Oostenrijk, en reed ik daar nog 2 keer top 20.
Na mijn mooie ervaringen in de cross wil ik nu de focus leggen op de weg. Bij T.W.C. Tempo Hoppenbrouwers-VIRO krijg ik de kans om me te kunnen ontplooien tot wegrenner, met een programma wat goed bij mij past. Daar heb ik  vertrouwen in.

Robin van Poppel
Hoi mijn naam is Robin van Poppel, en ik ben 18 jaar. Dus nu eerste jaars beloften. Het aankomende seizoen wordt mijn derde wedstrijd-seizoen. Ik ga voor T.W.C. Tempo Hoppenbrouwers-VIRO rijden omdat ik verder wil in de sport en en ik zie ook dat het een gezellige en enthousiast team. Mijn voornaamste doel is de cross, maar ook op de weg wil ik graag beter en sterker worden.