Vandaag 11-7-21 was het tijd voor de 1e echte criterium in Standdaarbuiten. Voor Tempo Hoppenbrouwers Viro stonden aan de start: Jos Koop, Jasper de Laat, Robin van Poppel en Frank Stijger.

Met 120 man aan de start was het wel duidelijk dat iedereen weer zin heeft om te koersen.
Het tempo lag vanaf het begin hoog. Mede door een aanval van Frank Stijger de 1e ronde. Helaas kreeg die geen ruimte van het peloton. Met het 3 ronde klassement reden er 3 renners weg en pakten een gat van 10 seconden. Jasper en Jos probeerden een aantal keer er naartoe te rijden zonder resultaat. Uiteindelijk werd de groep toch teruggepakt en reed Jasper na ruim een half uur koers weg met een groep van 7 man. Vanuit het peloton probeerde nog verschillende groepjes de oversteek te maken met onder andere Jos. Zonder resultaat. De groep van 7 bouwde de voorsprong uit tot 1 minuut. De laatste 5 rondes werd er gedemareerd en splitste de groep in 3 man en 4 man. Jasper zat in het 2e gedeelte maar kwam met nog 1 renner net voor de laatste ronde aansluiten bij de 3 vooraan. Met 5 man gingen ze sprinten voor de overwinning en Jasper pakte de overwinning en pakt zo de 1e echte koers van het jaar.

Op naar nog meer overwinningen!