Vandaag stonden Frank Stijger en Mike Vliek aan de start bij de Ronde van Usquert. Het werd direct een snelle koers en Frank probeerde een aantal keer mee te zitten. Uiteindelijk reden er vijf man weg zonder de mannen van Tempo, waarna Mike en Frank nog geprobeerd hebben om weg te geraken uit het peloton.

In de finale met nog 14 rondes te doen reed Frank met een aantal mannen weg uit het peloton. Mike maakte de sprong naar het groepje van Frank en daarna sloten nog een paar man aan. Met dit groepje werd dus gereden voor plaats 6. In de slotfase reed Mike daarna nog weg met vier man uit de groep en zorgde Frank ervoor dat de overige mannen niet terug kwamen bij Mike. Uiteindelijk kwam Mike als tweede uit dat groepje over de finish en werd dus 7e. Frank won de sprint van het overgebleven groepje voor plek 10. De mannen kunnen dus met een goed gevoel terug kijken op de koers.