Afgelopen weekend stond TWC Tempo Hoppenbrouwers-VIRO aan de start van de Saint-Brieuc Agglo Tour in Frankrijk.  Voor Tempo stonden Mike Vliek, Arne Jacobs, Kelvin Kanen, Frank Stijger, Jasper de Laat en gastrenner Pieter de Groof aan de start.

De 1e etappe was 140 km met de nodige hoogtemeters. Na een uur koers en vele aanvalspogingen reed er een groep weg van 18 man met Arne Jacobs. Na 90 km koers werden ze weer teruggepakt. 5 man bleven over en uiteindelijk bleef er 1 man uit de greep van het peloton. Jasper sprintte netjes naar een 3e plek. Arne, Mike en Frank finishte ook netjes in het peloton. Voor Pieter ging het de laatste 2 rondes te snel. Kelvin moest helaas vroegtijdig de koers verlaten.

De 2e dag stond er ‘s morgens een tijdrit van 8 km op het programma. Deze tijdrit werd gewonnen door ex-prof Johan le Bon. Mike werd zeer verdienstelijk 4e en 2e in de beloftencategorie. Helaas reed Pieter lek en kwam die daardoor buiten tijd binnen. De rest reed een goede tijdrit.

‘s Middags stond er een rit van 97 km op het programma. Hierbij werd er eerst 1 minuut stilte gehouden ter nagedachtenis van onze ploegmaat Niels Ruijter. Het rondje was 6.5 km lang met daarin een klim van 3 km. Het werd een afvalrace en uiteindelijk bleef er een groep over van een goede 25 man met daarbij Arne & Jasper. Uiteindelijk werd Jasper 21e en eindigde hij op een mooie 10e plek in het algemeen klassement.