Vandaag stonden Jordy, Wessel, Luuk, Vigo en Joris aan de start van de trainingsrit in Venlo voor een koers op de wielerbaan met in totaal 32 renners. Na een neutralisatie van een half uur, werd de koers vrijgegeven en draaiden de jongens van Tempo de gaskraan direct vol open. Een aantal ontsnappingen, waarbij Tempo altijd vertegenwoordigd was, bleken kansloos. Echter reed Luuk met twee andere renners een aantal rondes voor het einde succesvol weg. Wessel sloot zich later aan bij deze ontsnapping, wat er mede voor zorgde dat deze kopgroep van vier renners nooit meer is teruggehaald door het peloton. Knap ploegenspel heeft ervoor gezorgd dat Luuk met de winst naar huis ging en Wessel zijn wiel als tweede over de finishstreep kon gooien. Joris won, direct gevolgd door Jordy, vervolgens de pelotonsprint. Vigo finishte mooi in het peloton.

In totaal dus vier renners van TWC Tempo in de top 6!