Afgelopen zaterdag reden Wessel, Robin en Frank in Zuidland. Het was een snelle wedstrijd waarin Frank en Wessel goed van voren mee reden. Wegens een valpartij in het begin van de wedstrijd, heeft Robin helaas niet de koers kunnen rijden, zoals hij deze gehoopt had te rijden.

Er werd vaak gedemarreerd om weg te komen, echter was dat niet altijd succesvol. Uiteindelijk reden er twee man weg.  Daarachter werd er dus gereden voor plek drie. Na veel demarrages werd het toch een massasprint voor de laatste podiumplek. Frank en Wessel proberen nog wat voor elkaar te betekenen maar raakte elkaar helaas kwijt in de sprint. Frank werd uiteindelijk 7e, door als eerste de laatste bocht te nemen en Wessel werd 20e. Door de valpartij heeft Robin de slag gemist, echter heeft hij de koers netjes uitgereden.