Afgelopen zondag 5 september reden de amateurs van TWC Tempo Hoppenbrouwers-VIRO de 42e Omloop van de Heidehof in Someren-Heide. Met Peter de Winter, Dirk van Leuken, Thomas Rieff, Vigo Schouten en Joris de Mönnink, stond Tempo, onder de uitstekende verzorging van Jacqueline Smets, aan het vertrek. Jeroen Rebel reed zijn wedstrijd mee met de masters en finishte, met een 15e plaats, in het peloton.

Ontsnappen is ieder jaar, door de vele rechte wegen, tijdens deze semi-klassieker lastig. Desalniettemin wist Peter, nadat een aantal renners teruggepakt werd, direct te ontsnappen met 11 andere renners. Mede met het ploegenspel van TWC Tempo, werd deze ontsnapping succesvol en wist deze kopgroep met ruim een minuut voorsprong op het peloton te finishen. Peter werd in deze kopgroep uiteindelijk 7e.

Doordat Dirk met twee andere renners in de laatste ronde weg kon rijden, wist hij 20 seconden voor het peloton een 14e plaats te bemachtigen. Joris en Thomas werden (zingend) 21e en 44e. Met deze uitslag behaalt Tempo een tweede plaats in het ploegenklassement.