Op zaterdag 18 september is het Open Nederlands Studenten Kampioenschap verreden in Nederwetten. Voor aanvang van de elite/beloften wedstrijd voor de heren hebben wij gezamenlijk onze ploegmaat Niels Ruijter herdacht door een minuut stilte te houden en een nummer voor hem te draaien, nadat het startschot werd gegeven. Omdat Niels, als fanatiek student wielrenner, zich al ruime tijd geleden had aangemeld voor dit prestigieuze kampioenschap, is het rugnummer 1 ingelijst en uitgereikt aan zijn familie. Rugnummer 1 was daarom niet te zien tijdens deze wedstrijd.

Het NSK wielrennen is mede mogelijk gemaakt door TWC Tempo Hoppenbrouwers-VIRO. Van de acht voertuigen, werden er maar liefst drie gefaciliteerd door Tempo! De voorrijwagen is tijdens alle wedstrijden bestuurd door Gerrit Smets, de jurywagen werd gedurende de hele dag bestuurd door Henk Wintermans en de bezemwagen werd bestuurd door Jacqueline Smets.