Op zondag 10 oktober stonden Jasper, Jos en Frank aan het vertrek in Huijbergen (onderdeel van de Woensdrechtse wielerzomer). Direct na het vertrek bleek het een snelle wedstrijd te worden met de renners van Tempo goed en alert van voren.

Na een aantal uitval pogingen, onder andere van de mannen van Tempo, leek de koers af te gaan op een massasprint. In de voorlaatste ronde reageerde Frank op een uitval en kwam hij samen met twee man van voren te rijden. Door mede goed afstopwerk van Jasper en Jos konden de drie gaan sprinten voor de overwinning. Frank had er weinig meer opzitten en werd derde. Jasper en Jos sprinten nog mee en werden uiteindelijk 7e en 15e.

Al met al een goede dag voor de renners van Tempo met als uitschieter de derde plaats van Frank Stijger.

Frank: “het was een zware en snelle koers waarin er veel gedemarreerd werd. Op het eind was ik met 2 andere renners weg en werd ik derde. Daar mag ik zeker tevreden mee zijn omdat ik werd geklopt door twee sterkere renners.”