Leuk dat ik me even mag voorstellen! Mijn naam is Bjarne Maton en ik kom uit Bladel. Vanaf dit jaar ben ik lid geworden van TWC Tempo en start ik met wedstrijden te rijden bij de amateurs. Na mijn eerste kennismaking in de funklasse wilde ik de volgende uitdaging aangaan.

Afgelopen weekend heb ik de eerste wedstrijden in het oranje-zwart al gereden. Dit is was in de veldrit van Breda op zaterdag en de dag nadien weer in Venlo. Ontzettend leuk om na poos zonder wedstrijden weer plezier in het veld te hebben! In Breda mocht ik tot mijn verbazing op het podium komen voor de tweede plaats in het regiokampioenschap. Ook in Venlo heb ik weer lekker gereden met een vijfde plaats als resultaat.

Ik kijk er naar uit om de rest van het jaar voor Tempo te gaan rijden op de weg en in verschillende mountainbike wedstrijden. Op één fiets fietsen is ook zo maar saai…

Foto’s door Theo Gelissen en Gerard Keijsers