Nadat Luuk van Gestel en Klaas Groenen gisteren al een knappe 8e en 11e plaats wisten te behalen in de Ronde van Oud-Vossemeer, was het vandaag tijd voor de tweede koers van dit weekend.

Vandaag werd de LAWI Sportswear “Brabantse Wal Wielerevent” Woensdrecht verreden door diverse renners van TWC Tempo en de teams van het combinatieteam. Om 15:00 uur klonk voor de 74 deelnemers het startschot voor een wedstrijd van bijna 80 kilometer. Deze wedstrijd, over een omloop van 2500 meter, werd met ruim 41km/u gemiddeld en met maximale snelheden van ruim 60km/u afgewerkt.

Direct vanaf start was TWC Tempo zeer actief aanwezig met zijn renners. Luuk van Gestel reed in de aanval met Etiënne van Empel, waarna nog zes renners hier naartoe zijn gereden met daarbij Theu Bakermans en amateur Pim Hackmann. Tjeu springt in de 5e ronde voor het einde weer weg en krijgt drie man mee, Pim gaat nog in de achtervolging. Bij Luuk is door het harde werken in de vroegere aanval de pijp op dat moment helaas leeg. Tjeu wordt nog door overstekende kinderen gehinderd bij het aanzetten van de sprint maar wordt verdienstelijk 4e, Pim rijd zéér knap naar een 5e plaats. Klaas Groenen, Vik Smulders, Mario Silva, Luuk van Gestel en Arje de Waard finishen in het peloton.

Alle renners kunnen erg trots zijn op deze aanvallende manier van rijden. Dit gaat zeker tot podiumplaastsen leiden! De ploegleider heeft aangegeven erg content te zijn!