Zondag 27 maart stonden Thomas en Joris aan de start van de Wielerronde In het Gouden Hoefijzer in Maasbracht, waar om 15:30 uur het startschot klonk voor bijna 60 kilometer koers over een criterium van 1150 meter.

Direct vanuit de start was een zéér snel vertrek te zien met een aantal sterke renners die er flink aan trokken. Thomas reed in de tiende ronde weg, waarna er nog een andere renner naar hem toe sprong. Helaas werden zij na enkele ronden weer teruggepakt, omdat het peloton maar niet stil wilde vallen ondanks goed afstop werk van Joris. Na diverse schermutselingen waarbij beide Tempo renners het voortouw namen was de finale bijna aangebroken. Joris plaatste in de voorlaatste ronde een splijtende demarrage, waar niemand meer op kon antwoorden. Hij reed hierdoor solo naar een welverdiende overwinning. Thomas werd in de sprint nog gehinderd, waardoor hij het podium net moest missen.

Ondertussen reden Sebastiaan en Reinier de “Brabantse Wal Wielerevent” in Huijbergen, waar zij een 32e en 49e plaats behaalden in het peloton.