Vandaag stonden Dirk, Thomas, Peter en Joris met 50 andere amateurs aan de start voor 90 kilometer koers in de 30e Sint Jozef Klassieker te Someren-Heide, onder het toeziend oog van ploegleider Gerrit, bestuursleden Henk en Jacqueline en ploegmaat Jeroen. Met een temperatuur van 18 graden, veel zon en een straffe zuid-oostelijke wind, waren het perfecte omstandigheden voor een koers in de open weilanden.

Ondanks diverse pogingen, waarin Tempo bijna altijd vertegenwoordigd was, heeft er tot de voorlaatste ronde geen succesvolle ontsnapping plaatsgevonden. Prachtig ploegenwerk heeft er zelfs voor gezorgd, dat de 12 renners die los waren gekomen van het peloton weer teruggehaald werden.

In de voorlaatste ronde wist Joris, samen met zes andere renners uiteindelijk toch weg te geraken uit het peloton, waarna Dirk, Peter en Thomas hebben afgestopt, totdat het peloton zelfs op 30 seconden achterstand reed. Joris wist in de kopgroep te sprinten naar een 4e plaats. Dirk, Peter en Thomas behaalden in het peloton een knappe 12e, 16e en 30e plaats. Met deze uitslag wordt TWC Tempo 1e in het ploegenklassement, gevolgd door onder andere Racing Team Mijn Accountant, USWV De Domrenner en TWC De Kempen.