Afgelopen woensdag zijn de elite/beloften van TWC Tempo Hoppenbrouwers-VIRO van start gegaan in de Arden Challenge. De Arden Challenge is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij de elite/beloften vijf opeenvolgende dagen ongeveer 130 kilometer per dag rijden. De amateurs sluiten twee dagen later aan voor drie dagen koers.

Dag 1: vol goede moed vertrokken de zes elite/beloften aan de eerste etappe. Klaas, Vik, Pieter en Leo finishten netjes in het peloton. Mario lukte het helaas niet om te finishen, want hij is na 80 kilometer koers hard ten val gekomen, maar was ervan overtuigd de volgende dagen te starten. Nelson had na een valpartij eerder dit seizoen de goede benen nog niet, maar is goed op weg om terug te komen op de weg!

Dag 2: vandaag stond de zwaarste etappe op het programma. Vol goede moet stond iedereen, inclusief Mario met nieuwe helm, schaafwonden en een reservefiets, aan de start. Echter bleek al snel dat vandaag niet de dag was van de Tempo renners. Bij de 30 gefinishte renners, waren helaas geen kleuren van Tempo te zien. Gelukkig mag tijdens de Arden Challenge, in tegenstelling tot veel andere koersen, gestart worden op de volgende dag.

Dag 3: tijdens dag drie was de ploeg van TWC Tempo uitgebreid met Thomas, Bjarne en Joris, die met 170 andere renners vijf minuten later vertrokken tijdens de amateur koers. Vandaag finishten alle elite/beloften in het grote peloton. Dit geeft goede moed voor morgen!

Foto’s door: sportfotos.lu