In een geteisterd Dronten door harde wind, hagel en natte sneeuw stonden vijf man van Tempo, Invicta en WV Uden combinatie aan het vertrek. Helaas had Daniël zich afgemeld in verband met ziekte.

Vanuit het vertrek waren er diverse valpartijen in de hectiek in het positiespel. Na de neutralisatie buiten Dronten ging het direct los, alles op de kant en de deur stond achter in het peloton open. Robin zakte na 50 kilometer uit het peloton en voor hem ging de route richting de douches. Na 80 kilometer zien we Gino en Sebastiaan tussen de auto’s. Hierbij is te zien dat Gino hier duidelijk ervaring mee heeft en hiervan kan profiteren. Iets wat Sebastiaan nog mist en moet leren. Gino ging diverse malen kapot en kwam ook weer diverse malen vanuit de auto’s terug in de groep. Hierbij toont hij erg veel karakter en inzet.

Pim die ijzersterk reed stond na 100 kilometer bevangen door de kou en helemaal verkrampt langs de kant, helaas maar dan houdt het op Pim. Goed afgetraind zijn, kent helaas ook zijn nadelen.

Nadat Gino en Sebastiaan door de te grote achterstand uit de wedstrijd werden genomen konden we alle aandacht op Ronan richten en hij sleepte er nog een 37e plaats uit door de sprint te winnen van het groepje waarin hij finishte.

Mooi om te zien dat Ronan en Gino de andere renners in de wedstrijd proberen te sturen en ondersteunen. Dit geeft een positieve boost voor de rest van het seizoen!