Afgelopen zondag stond TWC Tempo Hoppenbrouwers-VIRO aan de start van de Ton Dolmans Trofee. Deze wedstrijd uit de Topcompetitie start en finisht in Oud-Stein en heeft een totale lengte van 200 kilometer. In totaal dienen zes rondes te worden afgelegd waarin verschillende klimmen in het Limburgse landschap moeten worden beklommen.

De renners van TWC Tempo hebben erg hun best gedaan om een mooie koers te rijden, waarbij Klaas, net als 65 andere renners wist te finishen op een 41e plaats. Voor Stan, Vik, Leo, Luuk, Nelson en Marco zat dit er, net als vele andere renners, helaas niet in. Stan heeft zich erg goed laten zien, maar voor hem was de koers net 15 kilometer te lang. Vik en Leo zijn gevallen en konden in de hectiek van de wedstrijd niet meer terugkomen in het peloton. Voor Luuk en Nelson was het helaas niet meer mogelijk om terug te komen in de wedstrijd, nadat zij achter valpartijen reden. Ze hebben daarentegen alles gegeven, maar het zat deze zondag voor hen niet mee. Marco reed erg goed mee omhoog, maar had nog moeite met de hectiek en het gewring in de wedstrijd, wat hem uiteindelijk heeft opgebroken. Wel heeft hij zich weer erg goed ontwikkeld!

Zondag staat de volgende wedstrijd van de Topcompetitie op het programma en start TWC Tempo in de Simac Omloop der Kempen. Succes jongens!