Afgelopen zondag stond de Topcompetitie Ronde van Limburg op het programma. De Ronde van Limburg is de oudste provinciale klassieker en een van de oudste klassieker in Nederland. In deze wedstrijd van ruim 190 kilometer rijden elite en beloften een ronde door het Zuid-Limburgse heuvelland, gevolgd door een aantal lokale rondes. Door de smalle wegen en vele obstakels was het daarbij ook nog eens flink opletten om de wedstrijd goed uit te kunnen rijden.

Om 12:50 uur klonk het startschot van de geneutraliseerde start vanuit Beek, waarna het peloton zich over de klimmetjes in het Limburgse landschap bewoog. Na ongeveer 60 kilometer kwam Arje helaas in de problemen en moest hij het peloton laten gaan. Ongeveer 50 kilometer later verloor een groep met Mario en Vik de aansluiting, waarna zij de wedstrijd moesten staken.

Zoals in de voorbespreking doorgesproken zou de wedstrijd waarschijnlijk op de plaatselijke ronden worden bepaald doordat het peloton samengebracht zou worden door de grote ploegen, om vervolgens de winst te bepalen met een massasprint. Stan en Luuk zaten mooi in het peloton, waar Stan zich later zelfs mengde in de massasprint en een keurige 7e plaats behaalde. Hij was hiermee de 2e clubrenner in de einduitslag!

De ploegleider is trots op alle renners, die de wedstrijd zonder kleerscheuren hebben weten te rijden, onder perfecte begeleiding.