Afgelopen woensdag stonden Joris, Teun en Bjarne in Milheeze aan de start van de laatste WVAN-avondwedstrijd voor amateurs. Er waren verschillende ontsnappingspogingen waarbij ze probeerden mee te gaan. Echter bleef geen enkele ontsnapping lang vooruit en kwam het peloton telkens bijeen. Tijdens de koers kreeg Teun nog te maken met een loszittende steekas. Met een snelle pitstop zat die weer vast en knap die knap terug aansluiten.

In de laatste twee rondes ontsnapte er nog een groepje waar Teun naartoe probeerde te rijden. Helaas lukte dat niet en finishte hij als 33e in het peloton. In de laatste bocht werd de kopgroep nog bijgehaald en werd het een pelotonsprint. Joris schoot hierbij uit zijn pedaal en meesprinten lukte niet meer. Hij werd 27e. Bjarne kwam de laatste bocht wel goed door bij de eersten. In de laatste rechte lijn haalde hij nog een paar man in en finishte als 5e. Een mooie afsluiter van deze woensdagavondcompetitie!

Ook werd er nog een wedstrijd gereden voor masters in Milheeze. Hierin stond Ruud aan het vertrek. Bij de masters kon er een kopgroep wegblijven en finishte Ruud mooi in het peloton als 21e.

Foto’s door: Stanja Janssen