Vandaag stond de laatste veldrit van dit jaar op het programma en stonden er een aantal amateurs aan de start bij de 8e Bereveldrit van Benschop. Vandaag geen hele korte uitslagen, maar wel heel veel glijden en rennen door de modder, over het parcours dat door de junioren en nieuwelingen helemaal los was gereden. Teun wist vandaag, na een hele sterke start, een 21e plaats te bemachtigen en finishte daarmee net achter Bjarne die 20e werd. Joris werd, na een aantal keer in de modder en struiken gelegen te hebben, 33e. Luuk finishte bij de masters net binnen de top-10 en heeft daarmee wederom vele punten bemachtigd in het klassement.

Het veldritseizoen loopt langzaam op een einde, wat betekent dat komende periode wordt gewerkt naar het NK in Zaltbommel, die voor de amateurs en masters op zaterdag 14 januari verreden wordt. In Helmond zal op zondag 8 januari onder andere nog gereden worden in de WEBU-cup ter voorbereiding op dit NK.

Foto’s door: Gerard Keijsers