Zaterdag 15 augustus jl. heeft Tempo-coureur Benjamin Sydlik de 30e Grote Prijs van Nettetal, net over de grens bij Venlo, gewonnen. De wedstrijd werd verreden onder barre weersomstandigheden en omdat pas om 19:30 gestart werd, werden de laatste ronden bijna in het donker verreden. De koers was over 56 ronden van 1.4 km dus 78 km.
Er stond een sterk deelnemersveld van zo’n 60 renners aan het vertrek, waarbij natuurlijk mannen van de Duitse continentale ploegen, maar ook van SEG-Racing. De hele wedstrijd werd in een enorm tempo afgewerkt, waardoor op het einde maar 18 renners in een eerste groep overbleven. Het lukte niemand om hieruit weg te rijden en weg te blijven waardoor het op een massasprint uit draaide. Hierin toonde Benjamin Sydlik zich duidelijk de snelste en schreef daarmee de vierde overwinning van het seizoen op zijn naam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *