Robin Wennekes verkeert momenteel in een geweldige vorm en wist, na vorige week als eerste te zijn geëindigd in de Ronde van Nuenen, vandaag, 30 augustus, opnieuw als eerste te finishen en wel in de Ronde van Hoogerheide.
Vanuit het vertrek werd er een enorm tempo ontwikkeld en waren er veel uitlooppogingen, maar steeds kwam het peloton weer bijeen. Tot 10 ronden voor het einde 3 man wegreden, die voortreffelijk samenwerkten en weg leken te blijven. Op 5 ronden van het einde sprong Robin uit het peloton weg en kon met nog 2 ronden te gaan de aansluiting bij de drie leiders bewerkstelligen. Toen moest er vol worden doorgereden om het fel jagende peloton af te houden en volgde een sprint met 4 die gemakkelijk door Robin Wennekes gewonnen werd.
Rob van Broekhoven finishte als tweede terwijl Gerhard Joling als derde eindigde.
In het Duitse Wuppertal was er succes voor de gebroeders Sydlik. Benjamin finishte er als derde terwijl Robert een mooie tiende plaats behaalde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *