Zaterdag 12 december jl. was het dan weer zover; training nummer 6 zoals al gemeld een combi-training van veldrit en wegtraining. Om 10 uur meldden zich 6 renners om een uur volledig los te gaan in het park aan de Waterlinie of zoals deze in Meerhoven heet ” De spottershill “. Deze training stond in het teken van intensief bergop rijden en op techniek naar beneden. De training werd afgesloten met een leuk spelletje wat voor velen een behoorlijke opgave was, zo’n sure place maken. Om 11 uur werd de training afgesloten met een tevreden gevoel. 3 renners sloten daarna nog aan bij Henk Wintermans om een duurtraining op de weg er aan vast te plakken.

De training van zaterdag 26 december (2e kerstdag en van zaterdag 1 januari ( nieuwjaarsdag ) komen te vervallen. Er zijn nu nog 2 zaterdagen training voor dit seizoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *