Wegens ziekte konden we maar met 4 renners aan de start verschijnen. Deze 4 waren zeer gemotiveerd om Tempo-Hoppenbrouwers te profileren in de 30e editie van de Houtse linies. Met 9 continentale ploegen en 18 clubs stond een sterk deelnemersveld aan de start. Vanwege de vervelende zijwind viel het peloton snel uit elkaar. Sam had de pech naar achteren te zijn gedrongen en moest hierdoor de rol lossen. Hij was zeker niet de enige; zelfs de winnaar van vorige week in Zuid-Holland en menig andere renner moesten afhaken.
Er ontstond al snel een kopgroep van ong. 30 renners en de rest van het peloton viel in 4/5 groepen uit elkaar.
In de laatste ronde komen de groepen bij elkaar, maar blijft de kopgroep een ruime voorsprong houden. Mede door de continentale ploegen, een zware maar leerzame rit en zeker een goede voorbereiding voor de eerste wedstrijd van de clubcompetitie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *