Een mooie wedstrijd,veel renners, matig zonnetje en wisselende uitslagen.
We laten de renners aan het woord:
Sam Muskens: De eerste wegwedstrijd voor mij. Mijn benen konden beter,maar de ervaring ontbreekt nog. Wel weer een ervaring rijker en volgende keer langer in koers!
Carlo van Doorn: Toch tevreden gevoel na de wedstrijd. Bijna gehele koers in de tweede groep gereden, voor plaats 8. Helaas in een van de laatste bochten onderuit gegaan. Gelukkig mankeert de nieuwe fiets niets en ik alleen wat schaafwonden. Blij met de goede conditie, inspanningen van de winter betalen zich uit. Volgende week de eerste klassieker (ronde van Zuid-Holland).
Jasper de Laat: Vooraan gestart om meteen mee te kunnen ontsnappen. Kopgroep ontstond al na 3 ronden met 7 man. Er was een goede samenwerking waardoor we vooruit konden blijven. Anderhalve ronde voor het einde werd er weer gedemarreerd. Ik kon nog net aanpikken. Uiteindelijk 4e en zeer tevreden.
Verder deden Jan Coolen DNF, Roland van der Sloot DNF en Robin Wennekes (28e) ook mee in deze mooie ronde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *