Vrijdag 4 maart jl. kon het publiek kennis maken met de renners van wielerclub Tempo-Hoppenbrouwers.
De ploegenpresentatie vond plaats in het hoofdkantoor van hoofdsponsor Hoppenbrouwers Techniek te Udenhout, die zich voor tenminste 3 jaar als sponsor verbonden heeft aan de Veldhovense wielervereniging.
O.l.v. speaker Rien van Horik stelden de renners en begeleiding zich voor aan het publiek.
Gelukkig zijn de renners zeer ambitieus in hun verwachtingen. De begeleiding hoorde dit met genoegen aan en hoopt dan ook dat deze ambitie wordt waargemaakt.
Ploegleider Hans Baudoin heeft dit wel enigszins genuanceerd. Vanaf oktober is zowel het bestuur als de begeleiding hard gaan bouwen aan een team voor de komende 3 jaar. Het is een hele prestatie op zich dat we nu een ploeg van 16 elite/beloften, 3 junioren, 2 dames en 7 amateurs hebben inclusief nieuwe sponsor, volwaardig wedstrijdprogramma, fietsen en kleding. In 2016 wordt gewerkt aan verdere uitbouw. Kortom: 2016 word het jaar van leren en 2017 en volgende jaren van presteren!

Het was een geslaagde avond met dank aan alle sponsoren en vrijwilligers.

De categorie Elite/Beloften in hun nieuwe outfit op de foto van Theo van Sambeek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *