De dames en heren waren door het hele land te zien! Genoeg mogelijkheden dus voor onze sponsoren om mooi in de kijker te staan! In Oploo reden Hein Smits en Jan Coolen de ronde mooi uit en eindigen resp. op een 55e en een 74e plek. Jasper de Laat had andere plannen. Nadat hij net niet bij de kopgroep van 4 kon aanpikken. Besloot hij voor eigen kans te gaan en reed uit het peleton weg om zo weer een mooie 5e plek aan zijn lijst toe te voegen!
Sanne Smits reed hier haar eerste wedstrijd en mag dus tevreden zijn met haar 48e plaats!

In Huijbergen stond een Tempo-trio aan het vertrek. Pieter Israel werd 58e, Rick Craenen 25e. Sam Muskens kon niet uitrijden, maar blijft zijn stijgende lijn volgen!

Clubcompetitie: Veenkoloniën
De eerste wedstrijd in de reeks, vroeg op weliswaar, maar de mannen hadden er zin in. Helaas was Benjamin Sydlik nog niet volledig hersteld, hij kon het hoge tempo maar kort volgen en besloot af te stappen. Het peloton brak snel in 4 groepen uiteen, Robin zat toen in de eerste groep, Robert in de tweede en Roland sleurde aan de vierde groep om weer aansluiting te vinden. Groepen kwamen bij elkaar en braken later weer. Uiteindelijk ontstond er een definitieve kopgroep van 15 man, helaas zonder onze renners. Uiteindelijk wist Robin Wennekes een 20e plek te veroveren. Robert Sydlik werd 43e en Roland van der Sloot uiteindelijk 98e. Mooi drie mannen binnen, wat een voorwaarde is voor het ploegenklassement. Volgende wedstrijd (Wim Hendriks trofee) gaan we zeker voor een betere eindklassering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *