Zaterdag 14 mei stonden Jasper de Laat en Robin Wennekes voor Tempo-Hoppenbrouwers aan de start in het Zuid-Hollandse Rijsoord voor 90 km. Vanaf het begin lag het tempo hoog en kon er niemand wegrijden. Het 3 rondenklassement werd een prooi voor Robin. Na het 3 rondenklassement reden er 2 man weg en die pakten snel 20 seconden. Diverse renners probeerden de oversteek te maken met daarbij Jasper en Robin, zonder succes. Toen reden er na 30 km nog 2 renners weg. Jasper sprong ernaartoe en daarna sloten er nog 4 renners aan. Met 7 man werd er zodoende naar de kop van de koers gereden. Robin kwam hierachter in een groepje, maar zijkwamen er niet bij. Hij eindigde 10e. Op het einde was het demarreren maar niemand kwam weg. De groep van 9 werd een groep van 7. In de sprint werd Jasper 3e. Dit is al zijn 8e podiumplek en hiermee evenaart hij zijn totaal aantal podiumplekken van 2015.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *