Op zondag 8 mei stonden er 5 renners van Tempo-Hoppenbrouwers aan de start in Schoten. De wedstrijd over 96 km (16 rondes van 6 km) schoot al snel in gang. Na enkele uitlooppogingen was het na 3 rondes raak. Robert Sydlik sprong weg, waarna Roland van der Sloot even wachtte, om vervolgens in één ruk hiernaartoe te rijden, zodat hij het peloton niet meenam. Zo ontstond er een kopgroep van 7 man, waar na enkele rondes nog twee sterke renners aansloten.

In de kopgroep werd er goed samengewerkt, het gat was al snel een minuut, maar ook in het peloton werd er goed doorgereden. Mede door het afstopwerk van Benjamin Sydlik kon de kopgroep van 9 gaan bepalen wie er met de bloemen naar huis mocht. Zowel Robert als Roland voelden hun benen van de dag ervoor (Ton Dolmans Trofee) nog behoorlijk, de echte scherpte ontbrak die hun concurrenten wel hadden. Even leek het erop dat Robert, of Roland naar het podium zou rijden, maar de gaten werden vakkundig dichtgereden. Uiteindelijk finishte Roland als 6e en Robert als 9e. Benjamin sprintte in het peloton naar een 26e plaats en Rick eindigde als 34e. Sam Muskens, die attent van voren reed in het peloton, reed 2 rondes voor het einde lek en moest de strijd staken, helaas, want er had meer in gezeten voor Sam. Gezien de klassieker van zaterdag, een prima prestatie van de mannen van Tempo-Hoppenbrouwers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *