Was het zaterdag Jasper de Laat die het zegegebaar mocht maken in Hilvarenbeek, vandaag was het de beurt aan Robin Wennekes van Tempo-Hoppenbrouwers. Wennekes won de wielerronde van Standdaarbuiten. Hij kreeg Frank de Reus en Marvin van Spronsen mee op het podium.

Beide renners van de Veldhovense wielervereniging mochten dit jaar al minimaal twee keer het zegegebaar maken. De Laat won naast Hilvarenbeek ook in Heeswijk-Dinther en Wennekes won in Waddinxveen en Lexmond en vandaag dus in Standaarddbuiten. Daarmee staat de teller voor de mannen van Hans Baudoin al op vijf. Jasper de Laat eindigde in Standdaarbuiten als vijfde en werd daarmee leider van het BN DeStem Wielerklassement. Naast de groene leiderstrui van het Kempenklassement is de renner uit Moergestel nu ook de eigenaar van een rode leiderstrui in het westen van Brabant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *