Jasper de Laat uit Moergestel is vanavond bijzonder knap als vijfde geëindigd in de klimtijdrit van de Topcompetitie. De clubrenner van Tempo-Hoppenbrouwers nestelde zich met een tijd van 25 minuten en 4 seconden tussen de top van het klassement. Met zijn prestatie verstevigt De Laat zijn leiding in de strijd om de Blauwe trui van beste clubrenner in de Topcompetitie.

Grootste concurrent om de Blauwe trui van Jasper, Ronan van Zandbeek, moest 19 seconden toegeven op de man uit Moergestel. Deze laatste verstevigde dan ook zijn leidende positie in het klassement. Tijdens de Omloop van Alkmaar op 10 juli zal Tempo-Hoppenbrouwers wederom deel uitmaken van het topcompetitie-peloton met Jasper de Laat in haar gelederen. De Topcompetitie wordt dit jaar afgesloten met twee wedstrijden in Limburg. Op 6 augustus wordt de Hel van Voerendaal verreden en op 11 september de Eurode Omloop. Met zijn prestatie vandaag en die van in de Ronde van Limburg heeft de Tempo-coureur laten zien met de ‘besten’ mee omhoog te kunnen. Het gaat er dus steeds beter uitzien voor hem in de strijd om het Blauw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *