Robin Wennekes behaalde zaterdag 18 juni voor Tempo-Hoppenbrouwers al zijn vijfde overwinning van het seizoen. In Arnhem-Zuid in de Ronde van Elden wist de rappe man van de Veldhovense wielervereniging zijn wiel als eerste over de meet te drukken.

Er werd vanuit het vertrek meteen hard gereden met vele uitlooppogingen. Deze haalden lange tijd weinig tot niets uit. Na een flinke bui met het nodige regenwater barstte de finale pas echt los en wisten vijf man het peloton te ontvluchten. Zij pakten rap een twintigtal seconden op het peloton, maar liepen niet echt verder meer uit. Op vijf ronden van het einde maakte alleen Robin de oversteek naar de kop. Hij reed het gat in no-time dicht en wist daarna alle uitlooppogingen van zijn vluchtmakkers te parreren. In de laatste rechte lijn bleek Robin wederom de sterktste in de sprint te zijn. Daarmee komt de teller voor hem op vijf. Grote klasse. Hein Smits maakte na een lange blessureperiode zijn rentree en eindigde op een mooie 28e plek in het peloton.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *