Robin Wennekes, coureur bij Tempo-Hoppenbrouwers uit Veldhoven is in het Zeeuwse Ouddorp Nederlands kampioen wielrennen geworden bij de Elite zonder contract. Hij verwees in de sprint Dex Groen en oud-Eindhovenaar Hans Dekkers naar het zilver respectievelijk brons. Voor de krachtpatser uit Dodewaard is het alweer zijn zesde overwinning van het seizoen…..en wat voor eentje. Wennekes is trouwens niet de enige Nederlands kampioen die de Veldhovense vereniging binnen haar gelederen weet. Een aantal weken terug veroverde Luuk Nissen uit Best nog het rood-wit-blauw op het NK MTB bij de militairen. Ploegmakker Jasper de Laat behaalde gisteren een veertiende plaats in de strijd bij de Beloften. Hij kleurde samen met Merijn Korevaar de finale, maar wist uiteindelijk niet aan een sprint te ontkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *