De eerste wintertraining van TWC Tempo Hoppenbrouwers is een feit, zaterdagochtend 1 oktober stonden 7 gretige renners klaar voor een training van 2 uur aan de waterlinie in Meerhoven. Een select clubje bestaande uit een aantal renners van TWC Tempo hoppenbrouwers en van toerclub Brabantia uit veldhoven. Er werd lekker getraind, voor de een wat onwennig voor de ander was het gesneden koek. Door de warme temperaturen werd er besloten niet voluit te gaan. De training bestond daarom uit veel techniek en gewenning aan de fiets. Het was immers voor velen de eerste keer op de crossfiets / mtb na deze zomer. De training leverde veel positive reacties op.

De training van aanstaande zaterdag word verplaatst naar zaterdag 15 oktober.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *