Afgelopen vrijdag avond heeft wielerclub Tempo-Hoppenbrouwers onder grote belangstelling in DINER CAFE DE KEMPEN  te Knegsel z’n  3 NEDERLANDSE KAMPIOENEN 2016  gehuldigd en in het zonnetje gezet.

Speaker op deze avond was de heer Jan Peeters, als vervanger van Rien van Horik  die op het laatste moment door griep verstek moest laten gaan, nou Jan is het vak als zodanig nog niet verleerd.

Allereerst kwamen de geweldige prestaties van de club en hun renners ter sprake, in de 68jarige historie van Tempo is dit seizoen absoluut het beste wat er ooit is gepresteerd met 13 overwinningen op de weg, hetgeen het bestuur en de ploegbegeleiders erg waarderen en waar uit blijkt dat de ingeslagen weg en aanpak duidelijk z’n vruchten afwerpen.

Begonnen werd met het huldigen van Jasper de laat uit Moergestel,  de man is de revelatie van de TOPCOMPETITIE 2016 met als beloning de BLAUWE trui van beste clubrenner van Nederland, en als beloning deelname aan het EK in het franse Plumelec en deelname aan DE TOUR DE L’AVENIR hetgeen resulteerde in ‘n 58e plek na 6 dagen competitie met de beste jongeren van over de gehele wereld.

Daarna was het de beurt aan Lizzy Witlox, de frêle dame die het in het veld en op de MTB goed uit de voeten kan, ze pakte de NEDERLANDSE titel en driekleur in de discipline ELIMNATOR.

Ook Luuk Nissen liet zich tot NEDERLANDS KAMPIOEN kronen door de titel te pakken in de MTBwedstrijd bij de militairen.

Als klapstuk kwam de NEDERLANDS KAMPIOEN op de weg El/ ZC ROBIN WENNEKES vol in de schijnwerpers, hij was het die  in het zeeuwse Oude-Tonge, vriend en vijand  verbaasde door met ‘n vlijmscherpe eindspurt na 200km de complete nederlandse top te verwijzen naar de resterende ereplaatsen.

Ps

Op de bijgevoegde foto van links naar rechts;

Luuk Nissen, Lizzy Witlox en Robin Wennekes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *