Afgelopen zaterdag stonden om 10 uur een zestal renners aan de waterlinie klaar voor alweer de vierde wintertraining van het seizoen. Na een rustige warming up te hebben gedaan begonnen we meteen met een intensief blok. Op de beklimming van de “Col de Meerhoven” stonden enkele pionnen. De bedoeling was om bij iedere pion een versnelling te plaatsen. Nadat we een rustig rondje gereden hadden werd de training hervat met een stukje techniek. Het slalom parcours op de schuine kanten van de afdaling van de “col de Meerhoven” stond weer op het programma. Er werd weer veel geleerd op gebied van fietsbeheersing en de afdaling verloopt bij velen al stukken beter dan toen we begonnen. Uiteindelijk werden de twee trainingen gecombineerd, met als doel om de techniek ook nog onder hoge hartslag overeind te houden. De col werd zowel op hoog tempo opgereden als afgedaald. Al met al was het weer een zeer geslaagde training waarin de techniek goed bijgeschaafd werd, en ook weer hard aan de conditie gewerkt is!

Patrick bedankt, en we hopen op hetzelfde weer volgende week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *