Voor de eerste keer dit seizoen wordt er weer in wedstrijdverband gereden. Oss organiseert al jaren trainingswedstrijden. Na het wegvallen van de trainingsritten in Veldhoven, zijn de renners van Tempo Hoppenbrouwers genoodzaakt naar Oss af te reizen. 9 renners verschijnen aan de start, te weten: Thomas Rieff, Roland van der Sloot, Sam Muskens, Carlo van Doorn, Noah van Horen, Koen van de Klundert, Geert Smits, Remco Snippe en Joost van de wijngaarden. Al snel ontstaat er een kopgroep van 15 renners, met daarin maar liefst 6 renners van Tempo, nl. Thomas, Koen, Noah, Roland, Joost en Sam.

Carlo, Remco en Geert draaien hun rondjes keurig mee in het peloton.

In de finale valt de kopgroep uit elkaar. Thomas en Koen rijden in een groep van 7 renners weg met o.a. 2 profs van Roompot. In de sprint wint uiteindelijk Koen Vermeldfoort voor zijn ploegmaat Oscar Riesenbeek. Thomas Rieff behaalt een keurige 3e plaats. Na deze rit hebben de renners van Tempo nog gezamenlijk doorgetraind. De echte prijzen worden immers vanaf maart verdeeld.

Uitslag: 1. Coen Vermeltfoort, 2. Oscar Riesebeek, 3. Thomas Rieff, 4. Frans Hoveijn, 5. Koen van de Klundert, 6. Ronan van Zandbeek, 7. Roel Verhoeven, 8. Jos Richel, 9. Patrick Heijnen, 10. Joost van Wijngaarden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *