29 januari stond in Oss de tweede trainingswedstrijd van het jaar op het programma. 3 renners van Tempo-Hoppenbrouwers verschijnen aan de start, te weten: Carlo van Doorn, Roland van der Sloot en Nol van Loon. Vroeg in de wedstrijd ontstond er een kleine kopgroep die al snel veel tijd pakte op het peloton. Tempo-Hoppenbrouwers miste de slag, maar doordat de mannen het peloton op sleeptouw namen, werd de kopgroep met nog 10 ronden te gaan teruggepakt.

Kort na deze samensmelting ontstond er een sterke kopgroep met Jasper De Laat (Metec), Robbie van Bakel (Metec), Erik Dekker en Carlo van Doorn. Al snel namen zij een grote voorsprong op het peloton. Uiteindelijk kwam het aan op een sprint waarin Jasper de Laat de sprint nipt wint van Carlo van Doorn. Hij eindigde hiermee op een keurige 2e plek. In het peloton sprinten Roland van der Sloot naar een 11e plek en kwam Nol van Loon op een 14e plek over de finish.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *