Vandaag stonden er ruim 100 renners aan de start voor de 3e trainingsrit in Oss. Tempo was goed vertegenwoordigd met Thomas Rieff, Sam Muskens, Carlo van Doorn, Roland van der Sloot, Koen van de Klundert, Nol van Loon, Joost van Wijngaarden, Fabian Domenicus, Hein Smits en Geert Smits.

Vanuit vertrek werd enorm hard gereden. De renners van Tempo maakte een sterke indruk door bij iedere ontsnappingspoging erbij te zitten. Met name Nol probeerde een aantal keer alleen weg te rijden wat veel indruk maakte. In de finale ontstond er uiteindelijk een kopgroep van 6 renners, waarin Carlo keurig 3e werd. Tempo eindigde met 7 renners in de top 20. Chapeau.

Na de trainingsrit is er nog een aantal uren goed doorgetraind. Eindconclusie : we liggen goed op schema, er wordt nu al in de volle breedte sterk gereden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *