Vandaag de laatste traininingsrit in Oss voor de renners van tempo hoppenbrouwers. Volgende week gaat het seizoen voor onze renners van start in Nandrin. Dat is ook de reden dat een nagenoeg voltallige ploeg acte de présence gaf.

Alleen Noah (Malaga), Carlo (Australië), Roel (Mountainbikewedstrijd) en Fabian (ziek) ontbraken. Wel aan de start dus Benjamin, Robert, Thomas, Sam, Roland, Remco, Ralf, Levhi, Nol, Wop, Geert, Koen en Joost.

Ook bij andere ploegen begint het te kriebelen, waardoor er een groot deelnemersveld aan de start verscheen. O.a. de continentale ploeg van Piels.

Er wordt vanaf begin hard gereden, helaas kan Remco door defect aan fiets niet verder en ook Robert moet zeer vroeg de strijd staken vanwege een valpartij. Thomas raakt hierdoor achterop, maar rijdt sterk door.Bij de eerste ontsnapping met een groep van 4 is Koen meteen aanwezig. Hij rijdt een zeer actieve koers, waarin hij uiteindelijk 7e wordt.

Ook Joost, Ralf, Benjamin, Nol, Sam, Lehvi laten regelmatig hun gezicht zien. Het veld wordt regelmatig uit elkaar gereden en worden veel renners gelost. Ook een paar jongens van Tempo. Niet erg omdat ze een trainingsopdracht tijdens deze trainingsrit keurig hebben volbracht. Ze reden namelijk een aantal ronden als collectief op kop van het peloton, waardoor bij sommige begonnen te verzuren. Uiteindelijk blijft het ook maar een trainingswedstrijd met als doel beter te worden voor de daadwerkelijke koersen. Kortom: tevredenheid alom en de renners van Tempo Hoppenbrouwers zijn klaar voor het wielerseizoen 2017.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *